371 6 724 21 33

VĪZU NOFORMĒŠANA UZ KRIEVIJU LATVIJAS UN ES PILSOŅIEM

 

9 d.d.

4 d.d.

1 d.d.

Papildus

Tūrisms (30 d.)

78 EUR

115 EUR

200 EUR

Komercvīzas, divkārtējas (3 mēn.)

90 EUR

-

-

Obligāti nepieciešama iepriekšējā vīza, kas gatavota un izlietota kalendāra gada laikā

Komercvīzas, vairākkārtējas (12 mēn.)

3 nedēļas+9 d.d.

160 EUR

-

-

Komercvīzas, vairākkārtējas (12 mēn.)

3 nedēļas+4 d.d.

-

204 EUR

-

Komercvīzas, vairākkārtējas (12 mēn.)

90 EUR

-

-

Pēc vienošanas priekš ES (obligāti nepieciešama iepriekšēja vīza, kas gatavota un izlietota kalendāra gada laikā)

Komercvīzas, vairākkārtējas (2 gadi)

Pēc pieprasījuma

-

-

Pēc vienošanas priekš ES (obligāti nepieciešamas 2 iepriekšējas vīzas, kas gatavotas un izlitotas kalendāra gada laikā)

Komercvīzas, vairākkārtējas (12 mēn.)

78 EUR

-

-

Ar klienta ielugūmu

Tranzīts (vienkārtējais/vairākkārtējas)

78 EUR

115 EUR

-

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās;
  • Krāsaina fotogrāfija 3,5*4,5 uz baltā fona (80% jāizņem sejai);
  • Apdrošināšana (var noformēt mūsu ofisā);
  • Anketa (var noformēt mūsu ofisā).

Noformējam arī ielūgumus Krievijas pilsoņiem uz Latviju.

Uzaicinājumu izdošanas termiņš – 5 d.d. Cena – 20 EUR uz personu.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās;
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija (var noformēt mūsu ofisā);
  • Viesnīcu rezervācijas apstiprinājums (var noformēt mūsu ofisā);
  • Apdrošināšana (var noformēt mūsu ofisā);
  • Nolīgums par sadarbību un motivācijas vēstule (vairākkārtējai vīzai uz Latviju);
  • Precīzs darba vietas nosaukums, uzņēmuma adrese, darbinieka amats, kuram tiek noformēts ielūgums.

VĪZU NOFORMĒŠANA UZ BALTKRIEVIJU LATVIJAS PILSOŅIEM UN NEPILSOŅIEM

 

5 d.d.

2 d.d.

Tūrisms (10 d.)

45 EUR

74 EUR

Viesu, vienkārtējas (30 d.)

41 EUR

71 EUR

Viesu, divkārtējas (30 d.)

51 EUR

91 EUR

Viesu, vairākkārtēja (3 mēn.)

87 EUR

152 EUR

Vairākkārtēja (12 mēn.)

Pēc pieprasījuma

-

Tranzīts, vienkārtējas

20 EUR

36 EUR

Tranzīts, vairākkārtēja

50 EUR

87 EUR

Bērniem līdz 6 gadiem, tūrisms

20 EUR

20 EUR

Bērniem līdz 6 gadiem, vienkārtēja/divkārtēja

8 EUR

8 EUR

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās;
  • Krāsaina fotogrāfija 3,5*4,5 uz baltā fona (80% jāizņem sejai);
  • Apdrošināšana (var noformēt mūsu ofisā);
  • Anketa (var noformēt mūsu ofisā);
  • Viesnīcu rezervācijas apstiprinājums (tūrisma vīzai, var noformēt mūsu ofisā);
  • Bērniem, kuri ir dzimusi sākot no 1991. gada un vēlāk nepieciešama dzimšanas apliecības kopija un abu vecāku pases kopijas.

VĪZU NOFORMĒŠANA UZ ĶĪŅU

Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem, kā arī trešo valstu pilsoņiem vīzu vajag noformēt pirms ceļojuma.

 

Latvijas pilsoņiem

Trešo valstu pilsoņi (tajā skaitā Alien’s Passport)

U.S. pilsoņiem

Vienkārtējas (30 d.)

75 EUR

45 EUR

125 EUR

Divkārtējas (60 d.)

80 EUR

50 EUR

140 EUR

Noformēšana periods – 6 d.d. Piemaksa par vīzas noformēšanu 2 d. d. – 35 EUR.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās;
  • Krāsaina fotogrāfija 3,5*4,5 uz baltā fona;
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija (var noformēt mūsu ofisā);
  • Viesnīcu rezervācijas apstiprinājums (var noformēt mūsu ofisā);
  • Apdrošināšana (var noformēt mūsu ofisā);
  • Anketa (var noformēt mūsu ofisā);
  • Uzturēšanās atļaujas kopija Latvijā;

VĪZU NOFORMĒŠANA UZ ASV

Latvijas pilsoņiem ir nepieciešams izsniegt atļauju ESTA (Electronic System for Travel Authorization).

Noformēšana periods – ne vēlāk kā 72 stundas pirms ceļošanai. Uzturēšanās ilgums ASV – ne ilgāk kā 90 dienas.

Cena – 25 EUR.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 90 dienas pēc atgriešanās.

Latvijas nepilsoņiem un trešo valstu pilsoņiem vīzu vajag noformēt pirms ceļojuma.

Noformēšana periods – 2-3 d.d. Uzturēšanās ilgums ASV – ne ilgāk kā 90 dienas.

Cena – 160 EUR.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās;
  • Krāsaina fotogrāfija 5*5 uz baltā fona (elektroniskā formā, formātā jpg);
  • Izraksts no bankas par pēdējiem 6 mēnešiem (angļu valodā);
  • Izziņa no darbavietas;
  • Papildu dokumenti atkarībā no ceļojuma mērķa (var noformēt mūsu ofisā).

Obligāti apmēklēšana vīzu interviju ASV vēstniecībā, kas atrodas: Samnera Velsa iela 1, Rīga, LV-1046.

Aviobiļetes online
Сopyright © 2005-2017 TBS.
Rīga, Dzirnavu iela 91.
All Rights Reserved.